dimarts, 24 de setembre del 2013

Les webquest



  • Què són les webquest?

Una Webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, on la major part de la informació procedeix d’Internet. La webquest acostuma a fer propostes atractives i a realitzar el treball amb la col·laboració de tot el grup. A més contribueix al fet que els alumnes adquireixin competències vinculades a la societat de la informació.

El primer que cal fer per desenvolupar una webquest és el de tenir un espai a Internet. El professor/a  ha d’incloure una introducció al projecte, la tasca a desenvolupar, els recursos suggerits, l’avaluació i finalment, unes conclusions.

  • Espai edu3.cat

Edu3.cat, és un portal de ràdio i televisió per Internet, que proporciona vídeos educatius de diferents àmbits de coneixement. Avarca tot el que està relacionat amb les ciències naturals, socials, educació artística, educació física, llengua i literatura, matemàtiques, tecnologia i tutoria. 

A continuació us deixo un vídeo de edu3.cat, on es mostra un exemple d'una webquest de les constel·lacions zodiacals.
Edu3.cat


Per penjar un vídeo al blog a través de l’enllaç, hem de copiar l’embedir  del vídeo que volem penjar, i un cop fet això, anar a l’entrada del blog on enganxarem l’enllaç. Per canviar les dimensions del vídeo, hem de posar HTML i buscar les paraules height i width , hi anar provant quins dimensions s’adapten millor al nostra blog.

Vídeo extret de: edu3.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada